Productkwaliteit

Lente/Zomer 2023 - Op de juiste temperatuur blijven

Het is lente, de zomer nadert dus de temperaturen worden hoger en het weer wordt warmer. Dan is het belangrijk aandacht te hebben voor de bewaring van voedsel. Voor elk product is er een meest geschikte bewaartemperatuur waardoor een optimale microbiologische en zintuigelijk waarneembare kwaliteit gegarandeerd blijft. U kan deze informatie op het product terugvinden (wettelijke voorschriften ter herinnering : Geschild of gesneden fruit en groenten: 7°C, Vlees: max. 7°C, Gevogelte, gehakt en vis: max. 4°C en Diepvriesproducten: -18°C).

Let vooral op bakkerijproducten (wafels, baguettes, enz.) en chocoladeproducten die gevoelig zijn voor hoge temperaturen. Bewaar ze onder maximaal 20°C, droog en zonder blootstelling aan licht.

Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen en schimmelgroei te voorkomen, zijn binnen ons bedrijf reeds passende maatregelen getroffen. Wij zijn ook BRC GS gecertificeerd, wat duidelijk ons engagement en het belang dat wij hechten aan de kwaliteit van onze producten en ons verkoopproces aantoont. Na de levering hebben geen controle meer over de producten en zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de opslag bij de klant of consument. Daarom willen wij u wijzen op het belang van opslag en distributie/verkoop van producten onder de juiste omstandigheden. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Altijd tot uw dienst voor verdere informatie.